Ismertető – Eged István ev

 

Pályázati azonosító: VP6-19.2.1-29-9-20
Projekt teljes költsége: 14 285 710 Ft
Támogatás összege: 9 999 995 Ft
Megvalósítási hely: 3250 Pétervására, külterület 0114/3.
Támogatási kérelem projektazonosító: 3195931212

Eged István ev. a Pétervására, külterület 0114/3. található „Ház a tónál” Vendégház működésével kapcsolatos eszközbeszerzés, marketing költség, valamint a kötelező nyilvánosság és tájékoztatás biztosítására nyújtott be támogatási igényt. Az építési munkálatokon kívül (támfal, parkoló), kerti konyhai grill, egy 6 személyes Hotspring Relay jakuzzi beszerzése, zöldterület növelés, marketing, tájékoztatás és nyilvánosság, valamint műszaki ellenőri költségek kerültek elszámolásra. A megvásárolt eszközök jelenleg is használatban vannak, az építési munkálatok is nagy segítséget jelentettek a szálláshely üzemeltetéséhez, amely egész éves nyitva tartassál várja vendégeit.

Együttműködés keretében vállalta a kérelmező, hogy a pétervásárai Arany Kakas Fogadó szakácsa igény esetén, előre egyeztetett időpontban bemutatja a helyi, tájegységre jellemző telek elkészítését vendégei számára.

A Pétervásárai Sporthorgász Egyesülettel való megállapodásában a Horgász egyesület vállalta, hogy a szálláshely vendégei számára horgászati lehetőséget biztosít.