Újra indul a kifizetési kérelmek beadási időszaka! Figyelje híreinket, közleményeinket!

Újra indul a kifizetési kérelmek beadási időszaka! Figyelje híreinket, közleményeinket!

Forrás:
http://mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/hirek/figyelem_ujra_indul_akifizetes_20150203_1048872

Figyelem, február 1-től megkezdődött az egyes beruházási jellegű támogatások kifizetési kérelmeinek beadási időszaka!

Tájékoztató
az MVH jogerős támogatási határozattal rendelkező ügyfelei számára a 2015. február 1.– 2015. augusztus 31. közötti időszak teendőiről

2015. február 1-jétől ismét megnyílt az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) társfinanszírozásában megvalósuló egyes beruházási jellegű támogatások kifizetési kérelmeinek beadási időszaka.

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy kifizetési kérelmüket mielőbb, lehetőleg már a benyújtási időszak elején adják be annak érdekében, hogy szükség esetén ki tudják használni az időszakon belüli többszöri benyújtási lehetőséget. Az is fontos, hogy ne hagyják a kifizetési kérelem benyújtását a határidő előtti utolsó pillanatra, hogy maradjon lehetőség az esetleg szükséges korrekcióra.

A kifizetési kérelmet továbbra is kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül, a támogatási rendeletekben meghatározott határidőig lehet benyújtani. Bizonyos, jogszabályban meghatározott feltételek teljesülésekor egy ügyfél egy kifizetési kérelem-benyújtási időszakban több kérelmet is benyújthat.

2015. augusztus 31. napját követően, vagy ha támogatási rendelet ennél rövidebb határidőt szab meg, akkor a támogatási rendeletben előírt határnapot követően kifizetési kérelem nem nyújtható be!

Kérjük, figyeljék az egyes jogcímeknél a támogatási rendeletekben előírt, kifizetési kérelem-benyújtási határidőket!

Kérjük továbbá Tisztelt Ügyfeleinket, legyenek figyelemmel arra is, hogy több jogcím esetében a támogatási rendeletek speciális minimum elszámolási kötelezettséget is előírnak az első, illetve minden további köztes kifizetési kérelemnél.

Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenti információk tájékoztató jellegűek!

A jogszabályi kötelezettségek leírását és a jogcímekről részletes tájékoztatót a
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek linken olvashatnak,
illetve további tájékoztatást az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu közreműködésével kérhetnek!

Bővebb tájékoztatót itt olvashatnak!