Szalajka Panzió – Nyílt nap

A Szalajka-Panzió 2001 Kft. Szilvásvárad, Park út 25. alatt – a Szalajka Liget Szálloda kilátó felőli oldalán – a Szalajka Relax Parkban megvalósított új élmányelemek bemutatására nyílt napot tart 10-16 óráig.

MINIGOLF PÁLYA
A minigolf átmozgatja testünket és pallérozza elménket. A minigolf egyszerű szabályait kortól függetlenül bárki könnyedén elsajátíthatja. A játékhoz szükséges felszerelést (ütőt, labdát) a belépődíj ellenében biztosítjuk. A minigolfhoz váltóruha, váltócipő nem szükséges. A kilenc akadályból álló pályán egyszerre 25-30 ember tartózkodhat anélkül, hogy egymást hátráltatnák a játékban.

MERÜLŐ MEDENCE ÉS PEZSGŐFÜRDŐ
A hidromasszázs nem más, mint a víz és a levegő megfelelő összhangjával elért, vérkeringést fokozó masszázs. A masszázs műveletét a meleg víz és a levegő keverékéből álló vízsugár végzi.Az erőteljes vízsugár ellazítja a megfeszült izmokat és serkenti az endorfin termelést, a test természetes fájdalomcsillapítóját. A kellemesen pezsgő meleg víz biztosítja a szellemi és érzelmi felfrissülést egyaránt. A minigolf pálya és a medencék előzetes bejelentkezés alapján vehetők igénybe 10-16 óra között.