Sas és Társa Kft.

Képviselő: Szalai Klára
Lakcím/székhely: 3346 Bélapátfalva, IV. Béla út 18.
Adóazonosító/adószám: 12807907-2-10
Természetes személy anyja neve: –
Születési hely/idő: –

Ismertető szöveg:
Sas és Társa 2002 Kft. ezúton ajánlja a Kedves Bérfőzetők figyelmébe az alábbi szolgáltatásait a Mónosbél Rákóczi u 54. szám alatti ingatlanon kialakított „Látvány Pálinkafőzdéjében”, bérfőzési szolgáltatás keretén belül.

Berendezés:
A 600 literes főzőüsttel és 350 literes finomító üsttel rendelkező, aromatornyos, gőz üzemű pálinkafőző berendezés alkalmas a párlat egy és két lépcsőben történő előállítására. Bérfőzetőink részére választási lehetőséget biztosítunk a hagyományos kétlépcsős. és a modern egylépcsős lepárlási eljárás között. A berendezés technológiájának köszönhetően lehetőség van már kis mennyiségű (200 liter) cefre kifőzésére is. A berendezés forró vizes mosórendszerrel van ellátva, ezzel biztosítjuk, hogy az egymás utáni főzések során a párlatok nem keverednek egymással.

Cefreszállítás:
Igény esetén vállaljuk az Ön által előkészített cefre Bérfőzdénkbe történő beszállítását 30 km körzeten belül.

Cefre szivattyúzás:
A hordókból a cefre a berendezésbe történő betöltése cefreszivattyúval történik, mely kényelmessé teszi az előkészítést.

Hordó biztosítása:
Korlátozott mennyiségben rendelkezésre tudunk bocsátani Bérfőzetők részére a cefre tárolásához szükséges műanyag hordókat, amennyiben párlatát nálunk főzeti ki.

Cefre mozgatás:
Magozó gépünk segítségével a csonthéjas gyümölcsök magjait a főzés előtt eltávolítjuk a párlat minőségének javítása érdekében.

Gyümölcs aprítás:
Leendő ügyfeleink részére elektromos hajtású gyümölcsaprító berendezést biztosítunk, mellyel főleg az alma, körte egyéb nem csonthéjas gyümölcs előkészítése megkönnyíthető.

Cefrekészítési tanácsadás:
Bérfőzőinket már a cefre készítés időszakában is szaktanácsadással kívánjuk segíteni a helyes cefre előkészítés szabályaira vonatkozóan. A jó minőségben előkészített cefre 80 %-ban befolyásolja a párlat minőségét. Cefrézési útmutatónkat kérés esetén elektronikusan továbbítjuk, illetve Bérfőzdénkben árvehető. Bérfőzetőink részére biztosítjuk a lehetőséget, hogy a lepárlás folyamatát végig követhessék, ezen idő alatt kulturált környezetben várakozzanak. Jövőre nézve terveink között szerepel, hogy főzdénk kereskedelmi főzdeként is üzemeljen, így lehetőségünk nyílik a saját helyi termékként előállított párlatunk értékesítésére és kóstoltatására.

Termék/ár:

Tel.: 06/70/772-4839
E-mail: sasestarsa@t-online.hu
Web: –