Aranykakas Étterem és Fogadó

Az Arany Kakas Fogadó és Étterem neve napjainkra már összefonódott Pétervásárával, hiszen évtizedek óta magas színvonalon szolgálja ki az ide betérők igényeit. Széles választékkal, minőségi szolgáltatásokkal és sok figyelmességgel szeretnénk örömet okozni mindenkinek, mert családias hangulatú éttermünk egyik fő hitvallása, hogy a finom ételek, a jó borok, az ínycsiklandozó desszertek még egy fokkal jobban esnek, ha mosoly is jár hozzájuk.

Klimatizált éttermünk jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol a több mint 10 éve együtt dolgozó mesterszakácsunk és szakácsaink a helyi specialitásokat, a magyaros ételeket és a legújabb nemzetközi ízvilágot is képesek az asztalra varázsolni. Étlapunkon megtalálhatóak a marha-, sertés-, szárnyas-, vad- és hal-, valamint kímélő ételek is, továbbá finom desszertek az édességet kedvelőknek. Az étterem 120-140 fő befogadására alkalmas, mely lehetőséget biztosít lakodalmak, esküvők, ballagások, keresztelők, osztálytalálkozók stb. megrendezésére. Különböző céges rendezvényeket, állófogadásokat, valamint vadász csoportjainknak külső helyszínre történő kitelepülését vállaljuk. Hagyománnyá vált az év végén a szilveszteri buli megrendezése, valamint a vadászbálok megszervezése is.

Minden nap 14.00 órától kemencében sütött pizza is fogyasztható, 28 és 40 cm-es méretben. 17.00 órától helyben és a környékbeli településekre kiszállítás is vállalunk 21.00.-ig.

A Fogadónk összesen 26 férőhellyel és egy különteremmel rendelkezik. 9 db kétágyas 2 db négyágyas szobánk van. Igény szerint, pótágyak elhelyezésével, 30 főre bővíthető a fogadó befogadóképessége. Szobáink klímatizáltak, színes tv-vel zuhanyzós fürdőszobával, minibárral rendelkeznek.

Szobaáraink:
2 ágyas szoba: 8.000 Ft/éj
4 ágyas szoba: 12.000 Ft/éj
Idegenforgalmi adó: 250 Ft/éj/fő 18 éven felülieknek.
Az árak tartalmazzák a reggelit, ellenben az idegenforgalmi adót nem.

40 férőhelyes különtermünk az emeleten található, kisebb konferenciák, tréningek, előadások, zártkörű rendezvények, családi összejövetelek megtartására. A terem külön mosdóval és italbárral van felszerelve.

Nyári időszakban igen közkedvelt fedett teraszunk, ahol az étkezések mellett hűsítő italokat, fagylatkelyheket kóstolhatnak meg vendégeink, alkalomszerűen szabadtéri grillsütést rendezünk, miközben tv-n és kivetítőn követhetik figyelemmel a sporteseményeket. 2014-ben kialakított parkosított kertünkben nyársaló található.

Elérhetőségek:
Arany Kakas Fogadó és Étterem
Címünk: 3250 Pétervására, Szent Márton út 4.
Telefon: +36 36 568 070
Mobil: +36 30 627 2787
E-mail: info@aranykakasfogado.hu
Web: www.aranykakasfogado.hu