Beszámoló megvalósult projektről

VP6-19.2.1-29-8-20 kódszámú 3262407273 projekt azonosítójú  „Horgászcsali-gyártó üzem gépbeszerzése” elnevezésű pályázat keretében új eszközök kerültek beszerzésre, amik szükségesek voltak a korábban kialakított üzem működéséhez. A gyártógépsorhoz egy ipari kompresszorra volt szükség a folyamatos és halk működéshez. Erre  a célra a GentilinAir nevű olasz cég eszközét választottam előzetes információgyűjtés alapján.

A HACCP-nek megfelelő működéshez rozsdamentes munkaasztalok szükségesek, ezeket egy kifejezetten ilyen eszközöket forgalmazó cég biztosította.

A csalik szárítását irányítottan kell elvégezni, a készterméknek mindig azonos nedvességtartalmúnak kell lennie, ahhoz, hogy ne romoljon meg. Ezt levegőn szárítással nem lehet elérni. Speciális tésztaszárító kamrát építtettem a Vincze és társa BT-vel. Ez a cég 30 éves múltra tekint vissza, tésztát gyártanak és kamrákat építenek, ár-érték arányban ez a cég volt a legmegfelelőbb választás.

A termék piacra kerüléséhez szükséges megfelelő logó és csomagolásterv, ezt egy képzett reklámgrafikus készítette el, több előzetes terv alapján választottam ki a szerintem legmegfelelőbbet.

Eged Apolló ev.