ZoszkoWorks Mérnöki és Kereskedelmi Kft.

ZoszkoWorks

Kedvezményezett neve: ZoszkoWorks Mérnöki és Kereskedelmi Kft.
Pályázati felhívás: Innovatív fejlesztések és munkahelyteremtés, VP6-19.2.1.-29-6-17
A projekt címe, azonosító száma: Iroda épület kialakítása és eszközbeszerzés ,1909971233
A szerződött támogatás összege: 6.999.993 HUF
A támogatás mértéke: 70%

A 2018-ban beadott támogatási kérelmünkben megjelölt infrastrukturális fejlesztés és eszközbeszerzés után bevezetett új termékek és rendszerek olyan új technológia vívmányokat mutatnak be, melyek jelenleg a piacon nem elérhetőek el egyetlen Ipar 4.0 tárgykörben mozgó konkurens vállalatnál sem. Csapatunk újabb fővel bővül, hogy ötleteinket termékké formálhassuk minél rövidebb idő alatt. Komplex adatgyűjtő, továbbító és feldolgozó rendszereink látványos növekedést eredményeznek mind a környező kis, közép és akár nagyvállalatok számára egyaránt.

Fontos fejlesztési szempont, hogy nagy hatékonyságú, alacsony vagy közel nulla energia felhasználású eszközeink maximálisan az adott feladatra készülnek.

Cégünk korábban soha nem mutatott megoldásokat kínál majd az új területről érkező partnerek részére, legyen szó gyártás vagy épület automatizációról, felügyeletről vagy akár adatgyűjtésről.

A fejlesztések és bővülés eredményességét jól mutatja, hogy cégünk 2 hazai és 3 nemzetközi gyártócég hivatalos partnere, disztribútora lett. 35%-al bővült a szerződött partnereink köre, ezeknél a kis- és középvállalatoknál rendszeres fejlesztési, karbantartási munkákat végzünk.

Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik ismert vállalkozásává váltunk folyamatos Budapesti megkeresésekkel. Ezt nem is szimbolizálja más, mint a kimagasló eredménnyel zárt 2020-as üzleti év.

Az épület korszerűsítésének hála, sokkal esztétikusabb környezetben tudjuk partnereinket fogadni. Az új kolléga pedig folyamatosan azon dolgozik, hogy minden megkeresésre a lehető leggyorsabban tudjunk érdemben reagálni.

Hosszútávú céljaink között szerepel további fejlesztések, bővítések megvalósítása mind a létszám mind pedig az általunk nyújtott szolgáltatások terén.

Az alábbi informatikai eszközökkel és megoldásokkal bővültünk:

  • MM Optikai kábel a két épület között, 10Gb kapcsolat
  • Fiber és Optikai switchek az irodában
  • Új 42U LEGRAND Rack az átláthatóság érdekében
  • CAT6 STP kábelezés
  • Ubiquiti UniFi WiFi AP-k a teljes telephely lefedéséhez