Flóra Apartman

A MEGVALÓSULT FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA

A fejlesztés alapvetően három területre irányult.
1) Meglévő szálláshely (3242 Parádsasvár, Petőfi S. utca 41.) kényelmének, külső megjelenésének javítása.

2) A működő szálláshely energiahatékonyságának javítása.

3) Meglévő szálláshelyhez kapcsolódó szolgáltatások zavartalan működési feltételének megteremtése.

4) A szálláshely kényelmét szolgálja 5 db korszerű TV készülék beszerzése, melyekkel a régiek lecserélésre kerültek. 5 helység klimatizálása történt meg fűtő-hűtő, levegő-levegő rendszerű hőszivattyúval. A ház külső festése megjelenést, benyomást javító lépés.

5) A ház energiahatékonyságát növeli a tetőre telepített 6500 kWh-ra becsült villamosenergia termelésére alkalmas napelemes rendszer. Ez különösen fontos fejlesztés, mivel a szálláshelyen infra és finn szauna, valamint jakuzzi is szolgálja vendégeink kikapcsolódását.

6) Korábban meglévő szolgáltatásoknak a használati feltételeit biztosítják a tároló épület és a feltáró út fejlesztések.

A 34 m² alapterületű favázas, tájba illeszkedő épület a meglévő kerékpár és segway szabadidős járművek megfelelő tárolását biztosítja. Az épület duplafalú, szigetelt létesítmény, infrapanel fűtéssel. Ez utóbbi lényeges, mivel a segway járművekből az akkumulátor nem kivehető, így a biztonságos téli tárolás megoldott. Utóbb beszerzett elektromos rollerek és dzsopperek is itt tárolhatóak.

A 82 m² területű, könnyű teherbírású út a tároló épület megközelíthetőségét biztosítja megfelelő körülmények között.
Az út végén egy mobilgarázs található, így az oldalt lévő tárolón túl az is megközelíthetővé vált. Itt benzines túraautók kerültek tárolásra.

Összeségében elmondható a fejlesztés egyaránt szolgálta a szálláshely és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások színvonalának emelését.