Újabb lehetőség tagfelvételre Egyesületünkhöz!

Az Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület, ezúton hívja fel a figyelmét, minden kedves ügyfélnek és érdeklődőnek, hogy a 2016-os évben immár második alkalommal biztosít lehetőséget az Egyesülethez való csatlakozásra. Amennyiben részt kíván venni, a helyi szintű LEADER fejlesztésekkel kapcsolatos véleményezésekben, javaslattételekben, döntések hozatalában, az alábbiak szerint kérheti tagfelvételét az Egyesület soraiba:

A csatlakozás feltétele az Egyesület „Alapszabályzatának” elfogadása. A jelenleg hatályos „Alapszabályzat” az alábbiakba letölthető és olvasható. Az Egyesületi tagok, egyben a Közgyűlés tagjai is. A Közgyűlés tagjai részt vesznek a pályázatokkal, pályázati kiírásokkal kapcsolatos döntések előkészítésében, döntéshozatali folyamatokban, véleményezési és javaslattételi lehetőségük van, első kézből értesülnek az aktuális felhívásokról, eseményekről. Tagfelvételi kérelmet az alább letölthető, vonatkozó „Tagfelvételi kérelem” lapokon lehet megtenni. Egy eredeti, aláírással, bélyegzővel ellátott példányt jutasson el a Munkaszervezet címére, vagy személyen (3250 Pétervására, Keglevich út 26.).

A tagok felvételéről az Egyesület elnöksége, a soron következő ülésen dönt. Az Egyesület éves tagdíja 12.000 Ft. Mindenkit szeretettel várunk az Egyesület tagjainak sorába!

Aktuális taglista megtekinthető honlapunkon a https://www.hevesi33.hu/egyesuleti-tagok/ linken


Belépési nyilatkozat - Magánszemélyeknek Belépési nyilatkozat - Civil szervezeteknek Belépési nyilatkozat - Vállalkozóknak Belépési nyilatkozat - Közszféra
Alapszabály