Figyelem! Egyesületi tagfelvételi lehetőség!

Az Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület, ezúton hívja fel a figyelmét, minden kedves ügyfélnek és érdeklődőnek, hogy a 2016-os évben is lehetőséget biztosít az Egyesülethez való csatlakozásra. A csatlakozás feltétele az Egyesület „Alapszabályzatának” elfogadása. A jelenleg hatályos „Alapszabályzat” az alábbiakba letölthető és olvasható. Az Egyesületi tagok, egyben a Közgyűlés tagjai is. A Közgyűlés tagjai részt vesznek a pályázatokkal, pályázati kiírásokkal kapcsolatos döntések előkészítésében, döntéshozatali folyamatokban, véleményezési és javaslattételi lehetőségük van, első kézből értesülnek az aktuális felhívásokról, eseményekről. Tagfelvételi kérelmet az alább letölthető, vonatkozó „Tagfelvételi kérelem” lapokon lehet megtenni. Egy eredeti, aláírással, bélyegzővel ellátott példányt jutasson el a Munkaszervezet címére, vagy személyen (3250 Pétervására, Keglevich út 26.).

A tagok felvételéről az Egyesület elnöksége, a soron következő ülésen dönt. Az Egyesület éves tagdíja 12.000 Ft. Mindenkit szeretettel várunk az Egyesület tagjainak sorába!

Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület


Belépési nyilatkozat - Magánszemélyeknek Belépési nyilatkozat - Civil szervezeteknek Belépési nyilatkozat - Vállalkozóknak Belépési nyilatkozat - Közszféra
Alapszabály