Mikrovállalkozások fejlesztése: az első kifizetési kérelmek benyújtási határideje rövidesen lejár!

Tisztelt Ügyfeleink!

A Mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére a 47/2012. (V. 11.) VM rendelet alapján benyújtott pályázatokhoz kapcsolódóan, a támogatási kérelemnek helyt adó vagy részben helyt adó, jogerős támogatási határozattal rendelkező ügyfeleink figyelmét kívánjuk felhívni az alábbiakra:

A 23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet (Vhr.) szerint az ügyfél a támogatási határozat közlésétől számított 9 hónapon belül köteles kifizetési kérelmet benyújtani, amellyel olyan kiadás is elszámolásra kerül, amely nem minősül egyéb elszámolható kiadásnak. Ez a határidő szeptember hónapban valamennyi nyertes pályázónk esetében lejár.

A kifizetési kérelem benyújtására Ügyfélkapun keresztül, elektronikus felületen van lehetőség. A csatolmányokat szkennelt formátumban kell előállítani. A benyújtásra és a kifizetési kérelem összeállítására vonatkozóan a 113/2013. (VII.22.) MVH közlemény nyújt segítséget, mely a www.mvh.gov.hu oldalon a Közlemények rovatban (bal oldali menü) olvasható (közlemény, útmutató, mellékletek), vagy az alábbi linkre kattintva válik elérhetővé:

http://mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk1132013

A projektek megvalósításához sok sikert kívánunk!